De werkdruk is hoog, je hebt verantwoordelijk werk èn je wilt alles heel goed doen. Je voelt dat je in de knel komt, je raakt vermoeider en vermoeider, je bent geïrriteerder, onrustig, misschien zelfs onzekerder. Onverwerkte gebeurtenissen blijven je achtervolgen of patronen lijken zich hardnekkig te herhalen.

Neem deze signalen serieus en aanvaard dat het niet altijd nodig is om alles alleen op te lossen. Veel van je collega’s  zijn je voorgegaan en hebben psychotherapie bij mij gevolgd.

Mijn vrijgevestigde praktijk is een plek waar jij je gehoord voelt, je in vertrouwen alles kunt zeggen, je een spiegel voorgehouden wordt en waar we samen kijken naar het hoe en wat jij wil veranderen. Omdat je je aanmeldt bij een vrijgevestigde praktijk word je echt gezien en maken we samen de behandeling die jij nodig hebt.

Benieuwd hoe we samen aan de slag kunnen?
Laten we kennismaken!

Kom in contact

In een gesprek bepalen we samen hoe we aan de slag kunnen.

Per mail ben ik goed bereikbaar. Laat een berichtje achter op mijn contactformulier en ik probeer binnen een dag jouw bericht te beantwoorden. 

Liever telefonisch contact?
Ik ben vaak met mensen in gesprek. Hierdoor ben ik telefonisch minder goed bereikbaar. Wil je wel graag telefonisch contact? Verstuur dan een terugbelverzoek. Dan bel ik je terug zodra ik hier de ruimte voor heb. Is het dringend? Dan kun je me bereiken via onderstaand nummer.