Workshop “Fix het met
een Floatback”

5 februari 2023 vond de training ‘Fix het met een Floatback’ plaats bij Psy Zo in Zwolle. We gingen dieper in op de technieken van de floatback en affectscan. Je leert hoe je dit goed kunt toepassen, maar ook conceptualiseren met inachtneming van de andere zoekstrategieën. 

De belangstelling voor de floatback en de affectscan komt gelukkig weer terug in Nederland.Omdat ik in Groot Brittannië ben opgeleid in EMDR was ik al vertrouwd met deze techniek. In de congreslezing en webinar heb ik de achtergrond geschetst van de theorie en een aantal praktische toepassingen laten zien.

Wat vonden cursisten ervan?


Deze workshop is beoordeeld met een 8!

  • “Er is veel aandacht voor zowel kennis en achterliggende theorie, als oefenen in de praktijk en opfrissen van je eigen werkwijze.”
  • “Ik heb veel geleerd en kunnen oefenen. Je wordt op het juiste been gezet om verder te kunnen.”
  • “Ik kan aan de slag in de dagelijkse praktijk waarvoor ik voldoende handvatten gekregen heb.”

Toekomstige events

5 februari 2023 Fix het met een Floatback training bij Psy Zo in Zwolle
In deze workshop gaan we dieper in op de technieken van de floatback en affectscan. Je leert hoe je dit goed kunt toepassen maar ook conceptualiseren met in acht neming van de andere zoekstrategieën. “Weet wàt je doet en hoe je het doet” is mijn motto!

Ook interesse in een lezing of workshop van mij?
Stuur een mail en kom in contact.

Ervaringsverhaal

“Marieke neemt de tijd voor je en neemt al jouw vragen uitgebreid met je door. Marieke heeft veel kennis die ze gedoseerd weet te delen, waardoor ze mijn interesse in de achtergronden en werking van EMDR heeft vergroot. Haar feedback is opbouwend en wanneer iets goed is, dan benadrukt ze dit. Dit zorgt voor een prettige en veilige sfeer.”

Anouk, GZ pyscholoog