• Praktijkinfo

Over mijn praktijk

Het is mijn missie om jou zo goed mogelijk te begrijpen en je bij te staan in jouw veranderingsproces. Hierbij staan professionaliteit, gespecialiseerde kennis en een breed aanbod kwalitatief hoogwaardige behandelinterventies centraal, binnen een toegankelijke en veilige sfeer.

Mijn handelen en kennis is gebaseerd op zowel innovatieve technieken en kennis, traditioneel psychotherapeutische vaardigheden en evidence based practice, om samen een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.

Jouw hulpvraag staat centraal in het behandelproces, en als ik je niet verder kan helpen dan help ik je meedenken naar een beter passend behandelaanbod van een collega of instelling.

Indien je al wel op de wachtlijst staat bij ViaMarieke en je hebt acuut hulp nodig of er sprake van crises dan kunt u bij uw huisarts terecht.

Nieuws: per 1-3-2024 is er helaas een aanmeldstop omdat de wachttijden de Treeknormen van 14 weken wachttijd voor behandeling  overschrijden. Bij overschrijding van deze wachttijd kunt u de zorgbemiddeling van uw zorgverzekeraar inschakelen. Of u kunt kijken of een andere collega wel plek heeft: https://www.watisemdr.nl/ of  https://lvvp.info/zoeken/

Samenwerkingsverbanden:

De Vrije Denker | Praktijk voor hoogbegaafdheid | 

PMT Marjan van der Star | Psycho motorisch therapeut 

Zeilen op de Wind | Mindfulness – Partner relatie therapie & systeemtherapie | Mw M. Noordzij – Laroy Psycholoog- Systeemtherapeut

https://pfmb.nl/ | EMDR – Schematherapie  Jansje Schurer GZ Psycholoog

Claire Assendelft ondersteunt mij in mijn werkzaamheden door mijn agenda te beheren, de nieuwe aanmeldingen te verwerken en de facturen te verzorgen. 

Zij is bereikbaar via claire@claireassendelft.nl


Privacy Verklaring klik hier


Betalingsvoorwaarden


LVVP visitatie certificaat 2019


Kwaliteits statuut klik hier

BIG nummer: 29062818625 
AGB nummer praktijk: 94055734
AGB nummer zorgverlener: 94006231 
Kamer van Koophandel: 08177557 Vestigingsnummer: 000015418707
VOOR VERWIJZERS/zorgverleners : communicatie via Zorgdomein